Menu
Your Cart

Retouren Merchandize

Retour zenden? Toch niet tevreden over je product? Product stuk of beschadigd ontvangen?


Niet blij met je aankoop?

Toch niet blij met je aankoop? Je hebt 14 dagen de tijd om ons te melden dat je de bestelling/artikel wilt retourneren/annuleren. Nadat je de retourmelding hebt gedaan heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het aan ons terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten terug. De kosten voor het terugsturen zijn wel voor jouw rekening.

Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk).

Van retour-zending zijn uitgesloten:

  • Producten die volgens opgave van jouw zijn gemaakt of ondubbelzinnig zijn aangepast aan de persoonlijke eisen van jou.
  • Producten die in opdracht van jouw speciaal zijn besteld.


Procedure:

Gebruik ons retourformulier of neem even contact met ons via email: info@merchandize.nl en geef aan dat je je bestelling wilt retourneren. Dan zijn wij op de hoogte en kunnen we je wellicht nog een andere passende aanbieding doen. 


Retouradres:

Merchandize.nl

Postbus 919

2300 AX LEIDEN


Creditering/terugbetaling:

Na ontvangst van je retourzending, zullen wij de producten beoordelen en bij goedkeuring overgaan tot terugbetaling van het door jouw betaalde bedrag binnen 14 dagen, meestal is dat 1-3 werkdagen. Wij betalen altijd terug op de rekening vanwaar de betaling gedaan is. Bij problemen of vragen nemen wij contact met je op. 


Product stuk/beschadigd? Garantie:

Is het product stuk of beschadigd aangekomen? Dat vinden we heel vervelend voor je. Neem in dat geval binnen drie werkdagen even contact met ons op per email info@merchandize.nl of gebruik ons contactformulier en we bespreken hoe we het voor je gaan oplossen. Vermeld je bestelnummer, het product of producten waar het om gaat en wat er precies mis is met het product. We nemen dan z.s.m. contact met je op hoe we het voor je gaan oplossen.